Jenom pár dní po "bankovní anabázi" mělo dohru i moje "dohadování" se s operátorkou portálu epoptavka.cz. Rozhodnotí, nebýt v jejich seznamu dodavatelů, skončilo pro neschopnost progrmátorů smazaním mého účtu.

Nejprve jsem zjistila, že zase vysím na netu, aniž bych o tom věděla. Podrobnější průzkum odhalil, že mě tam přidal portál patřící pod již zmíněnou službu a to překvapivě zcela zdarma.
Poté následovala vysvetlovací emailová korespondence s operátorkou služby, která to celé udajně konsultovala s programátory služby. Výsledkem bylo, že buď budu viset na jejich seznamu dodavatelů, který k službě nabízejí zdarma, nicméně tím službu výslovně nepodmiňují, nebo tam prostě nebudu. Nebudu se týká i placené části. Vysvětelení je nad nebe jasnější, nelze smazat osobní údaje, které si nepřeji zveřejnit. Stejně tak jako mě nelze odstranit ze katalogu dodavatelů aniž by smazali celý můj účet.
Souhlasila jsem s tím. Tato služba mi za celou dobu nepřinesla jedinou zakázku. Od jednoho poptávajícího jsem se dovědela, že mu příšlo 70 nabídek. V takovém množství nemáte prakticky šanci, při zachování slušných cen prorazit. Zadarmo to vážně dělat nebudu.
Jak se blížíme k závěru vyvstává poslední otázka co s nevyčerpanými penězmi za placenou službu ? Kdybych se o ně neprihlasíla, tak kdoví.
Než google objevý nový obsah již neexistující vyzitky na nejmenevoném seznamu dodavatelů, se bududou moje osobní údaje vyhřívat na výsluní. To už je jiná story. O tom někdy příště.

Copyright © 1997 - 2024 vlasta nomenů. Tohle všechno je moje ;)